Ramada by Wyndham: gastvrij hotel op Schiphol!

Ramada Worldwide biedt meer dan 850 locaties in 64 landen.
Interieur hotelkamer met met bureau en rode stoel Ramada hotel

De hotelketen omvat grote en vooraanstaande businesscenters over de hele wereld. Meestal gelegen nabij luchthavens. Elke Ramada biedt jou een warm welkom en een plezierig en aangenaam verblijf, met gratis high-speed wifi, ruime kamers, comfortabele bedden en business services. Gastvrijheid staat bij Ramada by Wyndham Amsterdam Airport Schiphol hoog in het vaandel.  

Een hotel Amsterdam met veel comfort 

Kom je net aan na een lange reis of ben je wezen struinen in Amsterdam? In Ramada kom je lekker tot rust in een van de mooie hotelkamers. Ramada by Wyndham Amsterdam Airport Schiphol biedt ruime kamers aan met comfortabele bedden. Verder is er in het hotel high-speed wifi en een business service aanwezig. De suites hebben verschillende afmetingen en faciliteiten, zo hebben enkele kamers een balkon en andere kamers een whirlpool. Begin de dag met een uitgebreid ontbijt of maak een keuze voor een heerlijke lunch of diner in het restaurant. De Lobby Lounge met gezellige bar is tot middernacht geopend. 

Interieur restaurant Ramada hotel

Hotspots bij het Ramada by Wyndham Amsterdam Airport Schiphol 

Vanuit het hotel zijn zowel het Leidseplein in Amsterdam als het moderne winkelcentrum van Hoofddorp eenvoudig te bereiken. In de buurt van Ramada by Wyndham Amsterdam Airport Schiphol is veel te bezichtigen. Plekken waar je naar toe kan gaan zijn: de negen straatjes, de Jordaan en Museumplein in Amsterdam, het moderne winkelcentrum in Hoofddorp, Amsterdamse bos en Cobra Museum in Amstelveen, het strand van Zandvoort of Haarlem.  

Wanneer boek jij je verblijf bij Ramada by Wyndham Amsterdam Airport Schiphol of een van de andere locaties van Ramada?  

Contact

Ramada by Wyndham
Sloterweg 299
1171 VB Badhoevedorp
Nederland