Van der Valk Hotel Schiphol A4: overnacht vlakbij Schiphol Airport

Nooit meer stress omdat je een vlucht mist. Slaap direct aan de A4 vlakbij Schiphol. Op steenworp afstand van luchthaven Schiphol en dichtbij het centrum van Amsterdam. Het heerlijke hotel dat hoort bij de Van der Valk-keten beschikt over 673 verschillende moderne kamers. Gloednieuwe I AM superior kamers, luxe en standaard kamers, familiekamers en verrassende suites. Daarnaast is dit hotel ook de perfecte locatie voor een internationale bijeenkomst.
Buitenkant Van der Valk Schiphol

Park, sleep & fly arrangement Van der Valk Schiphol 

Uitgerust op reis? Maak dan gebruik van het park, sleep & fly arrangement. Inbegrepen in dit arrangement is één overnachting, 1x tot 14 of tot 31 nachten parkeren en 1x vervoer van en naar Schiphol. Je slaapt voor je vertrek al op een steenworp afstand van Schiphol, hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over bijvoorbeeld een file. Zo kom je uitgerust aan op de plaats van bestemming en mis je je vlucht niet!  

Eten en drinken Van der Valk A4 

Het hotel beschikt over een heerlijk restaurant waar alle gasten terecht kunnen voor een uitgebreid ontbijt- of lunchbuffet. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur ben je welkom voor de koffie of een uitgebreide lunch. Daarna wordt er een heerlijk diner geserveerd in het hotel. In het restaurant kun je terecht voor een à la carte diner met diversiteit uit verschillende werelden. Uiteraard kun je de bekende appelmoes met kers ook hier krijgen! 

Een van de restaurants bij van der Valk Schiphol
Hotelkamer van der Valk
Vergaderzaal van der Valk Schiphol

Faciliteiten Van der Valk Hotel 

Speciaal voor haar gasten stelt Van der Valk Hotel Schiphol een gratis shuttlebus beschikbaar. Alle gasten kunnen zo gemakkelijk en snel op en neer naar Schiphol. Daarnaast heeft het hotel ook een wellnesscentrum met onder andere een indoorzwembad en sauna, een luxe businesslounge en een zonnig terras. Speciaal voor de gasten van het hotel heeft Van der Valk vier hardlooproutes beschreven. Door de prachtige groene omgeving, is hardlopen geen straf. In het hotel vind je ook een fitnessruimte. Hier kunnen alle gasten gebruik maken van de cardio en fitnessapparatuur.   

Vergaderen bij Van der Valk Hotel Schiphol 

Ook voor een zakelijke meeting ben je bij Van der Valk Hotel Schiphol aan het juiste adres. Het hotel beschikt over maar liefst 22 zalen geschikt voor grote (inter)nationale congressen. Alle zalen zijn voorzien van een beamer met projectiescherm en een flipover. Dit biedt de perfecte basis om het maximale uit uw bijeenkomst te halen. Omdat je vanaf de luchthaven binnen 10 minuten bij het hotel bent, is dit de perfecte locatie voor bijeenkomsten met internationale gasten.  

Kom jij lekker slapen, eten of vergaderen bij Van der Valk aan de A4 bij Schiphol? Boek nu je arrangement.  

Contact

Van der Valk Hotel Schiphol A4
A4 3
2132 MA Hoofddorp
Nederland