Schiphol Plaza: Nog even shoppen voor je in het vliegtuig stapt

Hello goodbye! Nog even shoppen voordat je op vakantie gaat? Dat doe je natuurlijk op Schiphol Plaza. Deze shoppingmall grenst aan de aankomst- en vertrekhal van Schiphol. Voor een snelle boodschap of maaltijd ben je ook bij de horecagelegenheden aan het juiste adres. Zorg dat je op tijd op Schiphol bent, waardoor je nog tijd hebt om de winkels te bezoeken! Ben je benieuwd naar de plattegrond? Die is online of in de app te vinden. Ook op het vliegveld vind je handige plattegronden om snel naar de winkel te lopen die je zoekt.
Logo schiphol plaza

Winkels op Schiphol Plaza 

Schiphol Plaza is opgedeeld in twee gedeeltes. Er is een gedeelte voor de airportsecurity en een gedeelte erna. Winkels die je kunt vinden voor de security zijn toegankelijk voor iedereen. Hier vind je praktische en leuke winkels van de HEMA, Etos, Ako, Albert Heijn of Hunkemöller. Ideaal als je iets vergeten bent of toch nog een cadeautje wilt kopen. Wil je toch nog een nieuwe outfit? Kom dan shoppen bij KIKO, G-star en America Today. Deze merken zijn redelijk mainstream en daardoor voor een groot publiek leuk. Laat je een nieuw pak aan meten of bezoek de sexy winkel van Victoria’s Secret. Er is ook een Designer Outlet! 

 
Winkels na security Schiphol 

Wachten op je vlucht? Na de security vind je exclusievere merken als Gucci, Burberry, Hugo Boss en Rolex. Toch nog Hollandse souvenirs mee in je koffer? Voor van alles zoals tulpen, Delfts Blauw, Tony Chocolonely, Nijntje en kaas kun je hier ook nog slagen. Dwaal over de winkelpromenade, probeer een zonnebril en spuit een parfum op. Ook de Rijksmuseumwinkel is een aanrader om je ogen bij uit te kijken!  

Winkelstraat op schiphol plaza
Horeca met mensen op terras bij schiphol plaza
Bezoek een vliegtuig op schiphol plaza

Conceptstore op Schiphol 

UP TO DO GOOD is een conceptstore op Schiphol. Deze conceptstore is een winkel, café en expositieruimte in een. Je kunt er genieten van een heerlijke fairtrade koffie. Ook hebben ze een breed aanbod aan duurzame producten. De opbrengst van de aankopen gaat naar het goede doel. Zo help jij ook mee om de wereld nog beter te maken. 

 

Hapje eten op Schiphol 

Wil je nog wat lekker eten voordat je het vliegtuig in gaat of voordat je iemand gaat ophalen? Kom dan eten in een van de horecagelegenheden. Ontdek de ruime keuze. Van Starbucks tot een kopstoot in Café Rembrandt. Of van verse haring tot luxe borrelplank. Een tip is ook de soep van de Verspillingsfabriek. Hier wordt gekookt met restgroenten. Uiteraard is ook voor fastfood aanbod genoeg. Zo kun je altijd genieten van iets lekkers. Van ontbijt, tussendoortje tot avondeten; ze hebben het allemaal bij Schiphol Plaza.  

Krijg jij al zin om op vakantie te gaan? En nog een bezoekje te brengen aan Schiphol Plaza?  

Contact

Schiphol Plaza
Vertrekpassage 135
1118 AS Schiphol
Nederland