Fiets huren in Haarlemmermeer

Er is niets leukers dan een mooie fietstocht maken door de prachtige omgeving van Haarlemmermeer. Al fietsend over de dijken kom je langs verschillende dorpen, vol geschiedenis en bijzondere locaties. Fiets langs de forten van de Stelling van Amsterdam, door de natuur in het Haarlemmermeerse bos, of langs het water aan de Ringvaart. Lees hier waar in Haarlemmermeer je allemaal een fiets kunt huren, voor een heerlijk ontspannen dagje uit.
Man en vrouw op bankje met fietsen ernaast met stompe toren op de achtergrond
Man met kinderen fietsen op pad in bos
1

Fiets huren in Hoofddorp

Ontdek de Toolenburgerplas, het Haarlemmermeerse Bos en de Groene Weelde. 

Bij Uw Deelfiets. Hier kun je een fiets ophalen en parkeren, bij verschillende haltes verspreid over de omgeving. Heel handig: je hoeft de fiets dus niet terug te brengen naar dezelfde halte waar je hem hebt opgehaald. Je regelt de gehele verhuur gemakkelijk via de website

Bij het NS station Hoofddorp kun je ook een fiets huren. Een Ov-fiets kun je makkelijk huren met behulp van je OV-chipkaart. Je kunt de fiets na afloop parkeren bij elk NS station in Nederland. Op de app kun je gemakkelijk zien hoeveel fietsen er bij een NS station beschikbaar zijn. 

Ben je van plan een langere fietstocht te maken en gebruik je liever een elektrische fiets? Ga dan langs bij E-Bikepoint. Je kunt hier voor een lager tarief ook een normale fiets huren. 

Paarden in weiland nabji park21
2

Fiets huren in Nieuw-Vennep

Ontdek de groene omgeving rondom Nieuw-Vennep met Landgoed de Olmenhorst en pittoreske dorpjes als Beinsdorp en ‘t Kabel. 

Ook in Nieuw-Vennep kun je een fiets huren bij Uw Deelfiets. Hier kun je een fiets ophalen en parkeren, bij verschillende haltes verspreid over de omgeving. Heel handig: je hoeft de fiets dus niet terug te brengen naar dezelfde halte waar je hem hebt opgehaald. Je regelt de gehele verhuur gemakkelijk via de website

Man en vrouw op bankje met fietsen ernaast met stompe toren op de achtergrond
3

Fiets huren in Spaarnwoude

Ontdek de prachtige natuur van Houtrak en Spaarnwoude Park, of maak een extra lange fietstocht naar het gezellige Amsterdam. 

In het nabijgelegen Haarlem kun je bij Rent a Bike Haarlem een flitsende fiets huren. Je kunt zowel een normale als een elektrische fiets huren en vanuit Haarlem de prachtige omgeving van Haarlemmermeer en Spaarnwoude verkennen. 

Bij Bike Mobile in hotel restaurant De Zoete Inval vlakbij Haarlem kun je ook terecht voor een fiets. Wil je meteen een langer verblijf regelen? Maak van jouw fietsdagje dan meteen een fietsweekend en boek een kamer in dit moderne hotel. 

Bij het NS station Halfweg, vlak onder Spaarnwoude, kun je ook een fiets huren. Een Ov-fiets kun je makkelijk huren met behulp van je OV-chipkaart. Je kunt de fiets na afloop parkeren bij elk NS station in Nederland. Op de app kun je gemakkelijk zien hoeveel fietsen er bij een NS station beschikbaar zijn.