3x suppen in Haarlemmermeer: huur hier je SUP-board voor een actieve uitdaging

Suppen is in korte tijd razend populair geworden. Het is een avontuurlijke watersport waarbij je op een SUP-board staat en jezelf voortbeweegt door middel van een peddel. In Haarlemmermeer kun je op verschillende plekken een SUP-board huren. Niet zo gek, Haarlemmermeer is met haar mooie natuur en waterrijke omgeving natuurlijk de perfecte plek om te suppen! Benieuwd waar je een SUP-board kunt huren? Lees snel verder!
Suppers in Nieuw-Vennep
Suppers in Buitenkaag
1

SUP Center Kaag

Bij SUP Center Kaag huur je een SUP-board en eventueel bijbehorende materialen en kun je in de mooie omgeving rondom Buitenkaag heerlijk het water op. Ook voor een leuk verjaardagsfeestje ben je SUP Center Kaag aan het goede adres. Je kunt zelfs een clinic of workshop volgen om jouw supskills beter te ontwikkelen! 

Supper in Haarlemmermeerse bos
2

SUP SUP CLUB

SUP SUP CLUB heeft diverse locaties in Nederland, zo ook in het Haarlemmermeerse Bos. Je reserveert online of in de app een SUP-board en met de bevestigingsmail kun je de locker bij Papa's Beach House openen. Super simpel! SUP-board opgehaald? Dan kun je nu over de mooie plas van het bos suppen. 

Suppers op het water
3

Dynamique Spaarndam

Bij Dynamique Spaarndam in recreatiegebied Spaarnwoude kun je allerlei soorten watersporten doen, ook suppen! Huur jouw SUP-board en ga er lekker op uit. Heb je nog nooit gesupt en wil je het leren? Volg dan een (privé)les bij Dynamique Spaarndam en leer alles wat jij moet weten om een goede supper te worden.