De Rustende Jager: Familiehotel in Nieuw-Vennep

De Rustende Jager is een echt familiehotel en recent gerenoveerd. Perfect voor een weekendje weg met het gezin of voor een zakelijke bijeenkomst.
Voorkant van hotel de Rustende Jager in Nieuw-Vennep

De Rustende Jager is ideaal gelegen vlakbij bruisend Amsterdam en Haarlem. Ook Den Haag en Rotterdam zijn goed bereikbaar! In ongeveer een half uur sta je al in het centrum. Schiphol Airport is goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. De Rustende Jager is daarom niet alleen een fijn hotel om even tot rust te komen, maar is ook uitermate geschikt voor een zakelijke trip. 

Moderne kamers Rustende Jager 

In 2015 is het volledige hotel De Rustende Jager gerenoveerd. Alle 55 kamers en de badkamers zijn grondig vernieuwd en aangepast aan de moderne eisen. Ben je van plan te overnachten met het gezin? Kies dan een vierpersoonskamer of de grotere familiekamer. Hotel De Rustende Jager heeft familiekamers voor vijf of zes personen beschikbaar op aanvraag. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een douche/of bad. Daarnaast is door het gehele hotel gratis wifi te gebruiken.   

Lang verblijf in een comfortabele suite  

Ben je door werk voor langere tijd in de regio Haarlemmermeer? Dan kun je een comfortabele suite boeken. Deze comfortabele suite heeft gescheiden ruimtes en daardoor kun je genieten van de privacy in een eigen woning met de service van een hotel. De woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken zijn van elkaar afgeschermd. Mede door de wasmachine en wasdroger zijn de suites perfect voor een langer verblijf.  

Interieur hotelkamer de Rustende Jager Nieuw-Vennep

Vergaderingen en evenementen 

De multifunctionele zalen van De Rustende Jager bieden alle gelegenheid voor het organiseren van een geslaagde bijeenkomst. Geheel naar jouw wensen regelt De Rustende Jager een verzorgde lunch, buffet of diner. Alle zalen beschikken over een beamer, geluidsinstallatie en gratis wifi.  

Restaurant De Brasserie 

Het sfeervolle restaurant bij De Rustende Jager is open voor ontbijt, lunch en diner. Elke ochtend kun je in het restaurant terecht voor een luxe ontbijtbuffet met ovenverse broodjes een allerlei soorten beleg. Bij het diner kun je kiezen van de uitgebreide dinerkaart. Er is een selectie van warme voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Voor kinderen is er een speciaal kindermenu samengesteld. Daarnaast vind je er ook een gezellige bar en lounge. Daarnaast is er bij de bar ook nog een verwarmd terras, waardoor je ook op de minder warme dagen kunt genieten van de buitenlucht.  

Contact

De Rustende Jager
Venneperweg 471
2153 AD Nieuw-Vennep
Nederland