Hyatt Place Amsterdam Airport: Hotel in Hoofddorp

Met 330 kamers is dit hotel bij Schiphol voorzien van alle gemakken en comfort.
Voorkant hotel Hyatt Place Hoofddorp

Zo maakt dit hotel in Hoofddorp voor jou een onvergetelijk verblijf. De assistentie in het hotel is 24/7 beschikbaar en er zijn diverse eet- en drinkgelegenheden. Ook een evenement in het hotel kun je hier goed organiseren. Hyatt Place Amsterdam Airport is een perfect hotel voor een comfortabel weekendje weg! 

Een aangenaam verblijf Hyatt Hoofddorp 

Hotel Hyatt Place Amsterdam Airport zorgt ervoor dat jouw bezoek aan Amsterdam onderscheidend is. Dit realiseren ze door jou een gevarieerd aanbod van services aan te bieden. Het enthousiaste personeel zorgt ervoor dat jouw verblijf in Hyatt Place Amsterdam Airport nóg aangenamer is. Het hotel biedt gratis wifi en een zeer uitgebreid ontbijt. Met de gratis airportshuttle kom je makkelijk van en naar de luchthaven Schiphol. In een moderne en ruime fitnessruimte, die 24/7 geopend is, kun je heerlijk sporten. De 24/7 Coffee to Cocktail Bar is open voor een drankje. Wil je de omgeving verkennen? Stap op de fiets en geniet van de lokale hotspots als een echte Nederlander! 

interieur hotelkamer Hyatt Place Hoofddorp
Interieur vergaderzaal Hyatt Place Amsterdam Airport
Voorzijde hotel Hyatt Place Amsterdam Airport

Kamer Hyatt Place met hightech-functies 

Er zijn verschillende soorten kamers in Hyatt Place Amsterdam Airport. Variërend in grootte, maar ook in voorzieningen. Ben je thuis iets vergeten? Dan biedt het benodigdhedenprogramma je items die je gratis kunt kopen, lenen en gebruiken. De kamers zijn modern en beschikken over hightech-functies. Een comfortabele werkplek is in iedere kamer aanwezig. Kortom jouw kamer is een plek om heerlijk bij te komen. 

Een evenement in hotel organiseren 

Het hotel Hyatt Place Amsterdam Airport beschikt over diverse evenementenruimtes, geschikt voor kleinschalige of juist grootse bijeenkomsten. De ruimtes zijn perfect voor zakelijke ontmoetingen, directievergaderingen, trainingslessen, bruiloften, sociale evenementen of reünies. Maak gebruik van de cateringservices en audiovisuele voorzieningen.  

Geniet van comfort in dit hotel in Hoofddorp. Na een overnachting in Hyatt Place Amsterdam Airport zal Amsterdam nooit meer hetzelfde zijn! 

Contact

Hyatt Place Amsterdam Airport
Rijnlanderweg 800
2132 NN Hoofddorp
Nederland