Novotel Amsterdam Schiphol Airport: beste reviews hotel Hoofddorp

Dit moderne 4-sterren hotel staat op nummer één bij TripAdvisor in Haarlemmermeer.
Receptie Novotel met 3 losse balies

Dit is de perfecte locatie voor zowel zakenreizen als vakanties. Het hotel ligt in Hoofddorp op 200 meter van station Hoofddorp en is dus ideaal bereikbaar. Vanuit Novotel Amsterdam Schiphol Airport is het gemakkelijk om op Schiphol Airport of in het centrum van Amsterdam te komen. In het restaurant kun je een unieke 3D-animatie ervaren.  

Hotel Hoofddorp met veel faciliteiten 


Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft maar liefst 314 moderne en ruime kamers. Ook zijn er zeventien vergaderzalen, een restaurant met uniek 3D-animatie concept en bar. De zakelijke reiziger kan gebruik maken van de iMac corner en er is een fitnessruimte waar je 24 uur per dag kan sporten. Voor een frisse neus is er een binnentuin en een zonnig terras. Daarnaast beschikt Novotel Amsterdam Schiphol Airport over fietsverhuur, een fysiotherapeut, pinautomaat, weegschaal voor bagage, een laadstation voor telefoons en laptops, UPS-pakketdienst en autoverhuur. Kortom bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport kun je voor alles terecht! 

 

The B House, vergaderen en evenementen in hotel Hoofddorp 

Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft sindskort ook iets nieuws! The B House, dit is een glazen kas in de binnentuin van het hotel. Je kunt The B House huren voor verschillende gelegenheden zoals feesten, partijen, borrels, netwerkevents, bruiloften, maar ook voor productpresentaties! Een unieke combinatie van zakelijk en recreatief gebruik.  

interieur hotelkamer Novotel Amsterdam Airport schiphol
Terras novotel
Entree Novotel Amsterdam Hoofddorp

Uniek 3D-animatie diner 

Het hotel biedt samen met Le Petit Chef een diner ervaring die je nooit zal vergeten! Deze ervaring is voor groepen van vier tot tien personen. De ‘kleinste chef ter wereld’ zal je door middel van een 3D-animatie op een verrassend avontuur meenemen gedurende een 3-gangen diner. De gerechten die de animatie op je bord laten zien, verschijnen even later echt voor jou op tafel. Hoe bijzonder! 
 

Vervoer naar het Novotel Hoofddorp & Schiphol 

Wil je naar dit hotel komen? Maak gebruik van de shuttle service. Deze kan geregeld worden voor jou en je medereizigers van en naar de luchthaven. Je kunt daarnaast ook gebruik maken van de trein (4 min) of bus (9 min). Binnen 15-20 minuten kun je per trein het historische centrum van Amsterdam bereiken. 
 
Ga jij ervaren hoe het best gewaardeerde hotel van Haarlemmermeer is? Reserveer nu jouw overnachting!  

Contact

Novotel Amsterdam Schiphol Airport
Taurusavenue 12
2132 LS Hoofddorp
Nederland