Meerlive - Het gezelligste muziekevenement in Hoofddorp

Ieder jaar vindt er een geweldig muziekevenement plaats in het centrum Hoofddorp. Tijdens dit evenement kun je genieten van muziek van de beste Nederlandse en internationale artiesten – van Bløf & Kane tot Guus Meeuwis. Het is het ultieme festival voor en door Haarlemmermeerders! 
Podium van Meerlive met grote menigte.

Wat valt er te beleven tijdens MeerLive? 

Het MeerLive evenement is een 4-daags muziekfestival in Hoofddorp. Dit gezellige festival is sinds 2000 uitgegroeid tot een van de grootste evenementen in Haarlemmermeer. Het is dan ook elk jaar weer een geweldig spektakel, waar niet alleen de hele buurt samenkomt, maar ook veel mensen van buiten Haarlemmermeer. 

Op MeerLive treden de beste Nederlandstalige muzikanten op: Van Xander de Buisonjé en René Froger tot Guus Meeuwis en Kane. Maar er zijn ook veel buitenlandse acts te zien tijdens MeerLive. Denk aan bekende muzikanten als The Trammps en Jocelyn Brown.  
 

Er hebben inmiddels al meer dan 250 muzikanten opgetreden bij MeerLive. Op de zondagavond sluit Wolter Kroes het festival af – dit doet hij al sinds het begin! MeerLive is ieder jaar weer een buitengewoon gezellig spektakel, waar je absoluut bij moet zijn. 
 

Waar en wanneer?  

MeerLive staat dit jaar gepland voor het tweede weekend van september. MeerLive vindt altijd plaats vlak na zomervakantie en ook na Mysteryland, zodat deze festivals niet tegelijkertijd vallen.  

Het festival wordt georganiseerd op het Raadhuisplein in het centrum van Hoofddorp. Hou de website van MeerLive muziekfestival in de gaten voor de exacte data! Zien we je daar? 

Contact