De 5 leukste koffietentjes in Haarlemmermeer

Ben jij op zoek naar een leuke plek voor een heerlijke kop koffie of thee met iets lekkers? De bruisende omgeving van Haarlemmermeer heeft enorm veel keuze in leuke koffietentjes. Om jouw zoektocht iets te versimpelen, hebben wij hier de 5 leukste koffiebars voor je op een rijtje gezet. Of je nu het liefst een latte, cappuccino of espresso drinkt, op deze plekken is de koffie altijd van topkwaliteit!
Koffie vanaf boven
Mooca terras in Hoofddorp

Mooca in Hoofddorp

Mooca is een gezellige koffiebar in Hoofddorp met een ongedwongen sfeer. Naast een verse kop koffie kun je hier ook terecht voor een stevig ontbijt of een gezonde lunch. Met mooi weer kun je hier ook buiten zitten op het ruimte terras. Je vindt Mooca aan het Polderplein, middenin het winkelhart van Hoofddorp. De perfecte plek dus om even bij te komen tijdens een lange middag shoppen.

Buitenkant Theehuis Cruquius aan de Ringvaart

Theehuis Cruquius in Cruquius

Een bekende lunchplek in Haarlemmermeer is het Theehuis Cruquius. Dit gezellige theehuis ligt vlak naast het monumentale Gemaal de Cruquius, op een unieke locatie met vrij uitzicht over het water. Het is de perfecte plek om iets te eten en drinken na een bezoek aan het Cruquius Museum. Daarnaast kun je hier tijdens de zomermaanden genieten van een uitgebreide high tea in de prachtige tuin. En uiteraard hebben ze hier ook overheerlijke koffie!

Bakkerij MAMA

Bakkerij MAMA in Zwanenburg

Bakkerij MAMA is meer dan alleen een bakkerij. Zoals de naam al suggereert, kun je hier wat moederliefde verwachten. De bakkerij in Zwanenburg is een plek waar gezond eten, cultuur en sociaal samenzijn bij elkaar komen. Naast heerlijk, vers brood is Bakkerij MAMA een fijn plekje voor taart en koffie. Ook kun je in de zomer genieten van het terras. De bakkerij is open van 08:00 tot 14:00 uur.

Appeltaart bij de Fruitloods in Lisserbroek

Fruitloods in Lisserbroek

Op zoek naar een bijzondere lunchplek met authentieke sfeer? Bij de Fruitloods kun je terecht voor een onvergetelijke lunch. Deze unieke plek is onderdeel van Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. Bij de Fruitloods kun je dagelijks van een goede kop koffie met taart genieten. Maar je bent ook welkom om een broodje te eten of een borrel te drinken, of zelfs voor een uitgebreide high tea. De Fruitloods heeft een groot terras met een eigen kas waar je al vroeg in het seizoen lekker buiten kunt zitten, op het prachtige Landgoed de Olmenhorst.