Bijzonder uit eten bij deze 3 unieke restaurants in Haarlemmermeer

In Haarlemmermeer vind je niet alleen geweldige restaurants, sommige van deze toprestaurants zitten ook nog eens op een unieke locatie! Zoals bijvoorbeeld in een historisch fort, een oud stoomgemaal of in een monumentale boerderij. Op die manier geniet je niet alleen van het heerlijke eten, maar ook van de authentieke sfeer. Bij deze bijzondere restaurants in Haarlemmermeer kun je terecht voor een onvergetelijke culinaire ervaring!
Fort Noxx
zijaanzicht Restaurant Den Burgh Hoofddorp
1

Restaurant Den Burgh in Hoofddorp 

Lijkt het jou wat om uitgebreid te dineren in een gerenoveerde monumentale boerderij? Dan ben je bij restaurant Den Burgh in Hoofddorp aan het juiste adres! Het concept van het moderne fine-dining wordt hier versterkt door een authentieke setting. In de open keuken kun je zien hoe de koks te werk gaan. Veel van de ingrediënten komen uit eigen moestuin. Ben je een wijn liefhebber? Vraag dan of je een kijkje mag nemen in de wijnkelder. Hier vind je een brede selectie wijnen van maar liefst 125 verschillende huizen! 
 
Adres: Den Burgh, Rijnlanderweg 878, 2132 ML Hoofddorp 

Naam Wings op raam met op achtergrond vliegtuig
2

Eetcafé WINGS in Schiphol 

Bij eetcafé Wings Food & Drinks in Schiphol kun je genieten van een hapje en een drankje in de Oude Verkeerstoren van Schiphol-Oost. Op deze historische, sfeervolle locatie in het hartje van Schiphol-Oost vind je een van de meest bijzondere restaurants bij Amsterdam! Het restaurant zit op de begane grond van de oude toren en heeft een groot buitenterras waar je met mooi weer uitkijkt over de bedrijvige industriële omgeving. Een perfecte plek voor een betaalbare maaltijd met een unieke sfeer. 
 
Adres: Wings Food & Drinks, Stationsplein Zuid-West 602, 1117 CN Schiphol 

Buitenkant Fort Hoofddorp met terras
3

Restaurant Fort NOXX in Hoofddorp 

Restaurant Fort NOXX is gevestigd in het Fort van Hoofddorp. Hier kun je komen lunchen, dineren, of gewoon gezellig borrelen, op een wel heel bijzondere locatie. Het Fort van Hoofddorp maakt namelijk deel uit van de Stelling van Amsterdam. Dit is een verdedigingslinie die is opgenomen op de lijst van het UNESCO Werelderfgoed. Bij Fort NOXX proef je de bijzondere geschiedenis van Haarlemmermeer. Boek snel een tafel, voor een unieke culinaire ervaring! 

Adres: Fort NOXX, Hoofdweg Oostzijde 739, 2131 BD Hoofddorp