CamperPark N205: camperplaats in Haarlemmermeer

Zoek je een camperplaats in Haarlemmermeer? Bij CamperPark N205 kun je kamperen vlakbij Amsterdam en Haarlem. Gelegen aan de N205 aan het randje van Vijfhuizen, midden in Haarlemmermeer, vind je CamperPark N205. De ligging van het CamperPark is uniek; binnen twee minuten ben je bij het openbaar vervoer die je vervoert naar het centrum van Amsterdam of hartje Haarlem. Daarnaast is het een prachtige groene locatie met vele faciliteiten.  
Diverse campers op Camperpark205 in vijfhuizen

Faciliteiten van het CamperPark N205 

CamperPark N205 voldoet aan alle faciliteiten die je nodig hebt op een camperpark. Elke dag kun je verse broodjes bestellen en daarnaast zijn er ook mooie sanitaire voorzieningen. Gebruik maken van de douche kost slechts € 1,- per keer. Op de gehele camping is er gratis wifi. Zo kun je elke dag gebruik maken van het internet. De kosten van een staanplaats zijn € 15,- + € 1,- toeristentax en daarnaast € 3,- voor de stroomvoorziening per nacht.  

Camperplaats Haarlemmermeer met ruime staanplaatsen  

Niet alleen de ligging en de omgeving maken deze camperplaats uniek, maar ook de ruime staanplaatsen. Elke staanplaats is ruim tien meter breed en vijf meter diep. Hierdoor heb je alle ruimte voor de camper en het leven buiten de camper. Op de website van CamperPark N205 vind je een mooie impressie van het camperpark.  

Luchtfoto van camperpark N205

Met het openbaar vervoer op pad vanaf camperpark 

Doordat het camperpark middenin de Randstad ligt, biedt het openbaar vervoer vele mogelijkheden. Slechts vijf minuten wandelen en je bent al bij de bus die je op het treinstation bezorgt. Vanaf het treinstation ben je binnen 20 minuten in elke grote stad in de omgeving van CamperPark N205. Haarlem, Amsterdam en ook Leiden is makkelijk te bereiken. Binnen 40 minuten ben je al in het centrum van de grote stad.  

Kamperen in de natuur, maar toch dichtbij de stad? Dan ben je bij CamperPark N205 aan het juiste adres! Neem snel een kijkje op de website en wie weet sta jij binnenkort op deze unieke locatie! 

Contact

CamperPark N205
Floriadepark
2141 ZZ Vijfhuizen
Nederland