Lowietje aan de Kaag: huiselijk restaurant in Abbenes

Lowietje aan de Kaag ligt aan de Ringvaart, bij de Kaagse plassen en precies op de provinciegrens van Noord-Holland en Zuid-Holland. De mooie locatie aan het water maakt dit huiselijke restaurant tot een populaire plek. Je kunt zelfs met de boot aanmeren!
Terras aan de kaag bij Lowietje aan de Kaag

Familie is alles bij Lowietje  

Lowietje aan de Kaag staat voor ongedwongen genieten. Het huiselijke restaurant voelt als thuiskomen. Bij Lowietje draait het om familie, gezelligheid en genieten van het heerlijke eten. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel en het team streeft zeven dagen per week  naar perfectie. Er is een uitgebreide menukaart waar iedereen wel wat lekkers op kan vinden. Van pokebowl tot pulled pork en spareribs. In het weekend kun je komen ontbijten en bij de koffie moet je Oma’s Monchoe taart proeven. Ook voor events en zakelijke gebeurtenissen ben je bij Lowietje aan de Kaag aan het juiste adres.  

Aanmeren terras bij Kaagse plassen 

Ben je aan het varen op de Kaagse plassen en wil je even een terrasje pakken? Vanaf de Ringvaart kun je bij Lowietje aanmeren om een borrel te drinken aan het water. Wordt het een huisgemaakte limonade, smoothie, zomers biertje, champagne of cocktail? De drankkaart biedt een ruime keuze. Door de ligging van het terras op het zuidwesten geniet je hier tot zonsondergang. En de borrelplank, die wil je er gewoon bij! 

Interieur bij Lowietje aan de Kaag
Ondergaande zon op het terras van Lowietje aan de Kaag

Hapje eten restaurant bij de Kaag 

Dat eten bij Lowietje lekker zal zijn, staat buiten kijf. Op het dinermenu vind je veel vleesspecialiteiten zoals de cote de b’oeuff. Deze kun je per twee personen bestellen en wordt geserveerd met kruidenboter en gekonfijte knoflook. Ook tournedos en spareribs zijn echte klassiekers. Wil je iets nieuws proberen? Ga dan voor de salade met burrata, tonijn tataki of poke bowl. Ook voor de kinderen hebben ze een zeer uitgebreide menukaart. Alle groenten komen trouwens uit de moestuin van ‘Ome Frans’.  

Onvergetelijke momenten vier je bij Lowietje aan de Kaag 

Heb je iets te vieren en ben je opzoek naar een locatie voor een onvergetelijke dag? Kom ook dan naar Lowietje aan de Kaag. Hapjes, drankjes en natuurlijk het mooiste uitzicht. Je wordt van alle gemakken voorzien. Is het voor een klein, groot of zakelijk gezelschap? Maak je geen zorgen, dit kan allemaal in dit restaurant aan de Kaag. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Lowietje is ideaal bereikbaar vlakbij de snelweg A4 en je kunt gratis parkeren bij het restaurant. Laat jij je in de watten leggen met je familie bij Lowietje aan de Kaag? 

Contact

Lowietje aan de Kaag
Huigsloterdijk 257
2157 LN Abbenes
Nederland