Slecht weer in Haarlemmermeer? Dit zijn de leukste kinderuitjes binnen!

Met slecht weer in de zomer- of herfstvakantie kan het lastig zijn om leuke activiteiten te bedenken voor de kinderen. Gelukkig zijn er in Haarlemmermeer eindeloos veel activiteiten te vinden die je binnen kunt doen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een avontuurlijk middagje karten, of ouderwets gezellig bowlen? Wij zetten hier de leukste kinderuitjes om binnen te doen voor je op een rij. Zo hebben jouw kids gegarandeerd de tijd van hun leven!
Bak met piepschuim bij JumpSkillz
Ingang Silverstone

Silverstone

Bij het grote overdekte complex van Silverstone in Zwanenburg kun je met je kinderen een dag vol avontuur verwachten. Je vindt hier namelijk een van de snelste indoor kartbanen van Nederland! Hier kun je geweldige buiten uitjes met je kind beleven. Deze kartbaan is maar liefst 552 meter lang en heeft veel spectaculaire bochten. Ook kunnen kids naar hartenlust de strijd aangaan in de lasergame arena en is er een bowlingbaan met gave LED-verlichting. Om even bij te komen kun je in de Ridderzaal genieten van een hapje en een drankje in middeleeuwse sferen. Silverstone is stiekem net zo leuk voor volwassenen als voor kids!

Claus Bowlingbaan

Claus Bowling

Bowlen is natuurlijk de klassieke go-to voor een gezellige activiteit die je binnen kunt doen. Met maar liefst twintig verschillende bowlingbanen is Claus Bowling in Hoofddorp een van de grootste bowlings van Nederland. Maar verwacht geen saaie ouderwetse bowlingbanen bij Claus Bowling – hier kun je namelijk hyperbowlen. Bij hyperbowlen probeer je lichtgevende targets te raken die langs de baan gaan. Het spel is heel leuk en voor alle leeftijden. Je richt je bowlingbal op de bewegende LED-lichten langs de baan en vervolgens op de pins. Als je een target raakt, krijg je extra punten! Ook kun je hier cosmicbowlen – een soort discobowlen op swingende muziek. Bowlen bij het iconische Claus Bowling is leuk voor jong en oud!

Speelkasteel Hoofddorp

Het Speelkasteel

Als je jouw kinderen de dag van hun leven wilt geven is Het Speelkasteel in Hoofddorp een slimme keuze! Hier vind je zowel binnen als buiten een groot speelparadijs waar jouw kids naar hartenlust kunnen spelen, klimmen en klauteren. Met maar liefst 7000 m2 vervelen ze zich geen moment in dit gigantische speelparadijs. Zowel binnen als buiten zijn er verschillende speeltoestellen, dus met slecht weer is er binnen ook genoeg te doen. Tussen het spelen door of na afloop kun je genieten van pannenkoeken en poffertjes bij het pannenkoekenhuis. Vanaf het restaurant kunnen de ouders toekijken op de spelende kinderen en een moment genieten van de rust.

Doek met tekst Midget footgolf en plastic pop ervoor

Midget Voetgolf

Voetgolf is een nieuwe sport en is razend populair! Zoals de naam al doet vermoeden is voetgolf een combinatie van voetbal en golf. Je golft dus met je voet in plaats van met een golfclub. Bij Midget Voetgolf in Nieuw-Vennep vind je een overdekte midget voetgolfbaan. Deze leuke sport is toegankelijk voor alle leeftijden en speel je in groepen. Op 18 spectaculaire midget voetgolf holes zijn de club en het balletje van midgetgolf vervangen door een voet en een voetbal. De focus bij midget voetgolf ligt op het doorhebben van de juiste trucjes zodat je de bal rustig in de holes krijgt. Een leuk uitje dus voor de gehele familie!

Kinderen aan het trampoline springen bij JumpSkillz Bron: visithaarlemmermeer.nl

Jumpskillz

Bij Jumpskillz in Nieuw-Vennep kun je terecht met kids die boordevol energie zitten. Hier kunnen ze eindeloos plezier maken op de trampolines. Van hoge sprongen maken op de trampolinevelden tot salto’s oefenen op de lange trampolinebaan – alles mag en kan hier. Iedereen die van bewegen houdt en graag plezier maakt zal het hier geweldig vinden. Tip: je kunt bij Jumpskillz ook originele kinderfeestjes geven, waarbij ze les krijgen om de mooiste sprongen te maken. Hier beleven jouw kinderen gegarandeerd een onvergetelijke dag!