Vijf plekken waar je uitstekend kunt skeeleren in Haarlemmermeer

Haarlemmermeer biedt niet alleen fietsers en wandelaars mooie plekken om te recreëren, ook skeeleraars kunnen eindeloos genieten van de mooie natuur op verschillende plekken in de gemeente. Voor de ideale ervaring is het belangrijk dat je in een mooie omgeving en op lekker asfalt skeelert. In dit lijstje vind je daarom vijf plekken die helemaal aan die eisen voldoen. Haal je skeelers van zolder en verken Haarlemmermeer op skeelers!
Skeeleraar in Groene Weelde
Park Zwanenburg
1

Park Zwanenburg

Park Zwanenburg is ruim 35 hectare groot en is de ideale plek voor actievelingen. Naast alle grindpaden voor wandelaars kent het park ook verharde paden, perfect voor skeeleraars! De omgeving is enorm groen en er valt daarom van alles te zien. 

Haarlemmermeerse bos
2

Haarlemmermeerse Bos

Het Haarlemmermeerse Bos is een hele mooie plek om te skeeleren. De paden zijn van goede kwaliteit en je kunt op verschillende plekken even lekker gaan zitten om uit te rusten. Daarbij is het een heel centraal punt. Je skeelert namelijk zo door naar de Groene Weelde of de Stelling van Amsterdam

Skeeleraar in Venneperhout
3

Venneperhout

Ook in het prachtige natuurgebied Venneperhout kun je een mooi rondje skeeleren. De verharde paden, groene omgeving en rustplekjes maken het een locatie die je als skeeleraar een keer bezocht moet hebben! Na afloop kun je bij de Venneper Lodge een verkoelend drankje drinken. 

Verhard pad in Park Houtrak
4

Houtrak

Houtrak is onderdeel van Spaarnwoude Park. De natuurrijke omgeving en de omvang van het gebied zorgen ervoor dat je niet snel uitgekeken raakt op dit recreatiegebied! Skeeler elke keer een andere route door het park en geniet ondertussen van al het moois dat hier te zien is. 

Skeeleraar in Toolenburgerplas
5

Toolenburgerplas Hoofddorp

Een rondje Toolenburger plas is niet alleen leuk om te wandelen, maar ook om te skeeleren. Onderweg kom je restaurant Lieveling en Long Island tegen, perfect om even uit te rusten, iets te drinken of een ijsje te eten.