6 plekken om in de winter een warme chocolademelk te scoren

Als je aan de winter denkt, denk je waarschijnlijk aan warme chocolademelk met slagroom. Lekker om mee op te warmen na een wandeling in het winterse zonnetje en heerlijk om mee aan het natte weer te ontsnappen bij een open haard. Benieuwd bij welke gezellige plekken je een lekkere warme chocolademelk kan scoren? Lees gauw verder!
Chocolademelk
interieur restataurant Olmenhorst in serre
1

De Fruitloods

Op Landgoed De Olmenhorst vind je de Fruitloods. Vroeger diende het als fruitsorteercentrum, maar tegenwoordig kun je er heerlijk lunchen en borrelen. Ook kun je er terecht voor een heerlijke warme chocolademelk! Ga op een koude dag langs bij De Olmenhorst, maak een mooie wandeling over het landgoed en geniet daarna van een warm drankje in de Fruitloods. 

Serre Pannenkoeken Paviljoen
2

Pannenkoeken Paviljoen

Heb je een frisse neus gehaald in het Haarlemmermeerse Bos? Scoor jouw warme chocolademelk dan bij het Pannenkoeken Paviljoen! Neem in de serre plaats en laat je opwarmen door het winterzonnetje of ga binnen bij de open haard zitten. Honden zijn hier meer dan welkom! 

QuatreBeach qbeach
3

QuatreBeach

In het hart van Badhoevedorp vind je QuatreBeach. Het is gestart als pop-up bar en heeft echt een strandclub gevoel. De perfecte plek dus om een warme chocolademelk te drinken. Gastvrijheid en gezelligheid in overvloed bij deze hotspot! 

Venneper Lodge met op de voorgrond veel groen en gras
4

Venneper Lodge

Restaurant en pannenkoekenhuis Venneper Lodge ligt bij wandelgebied Venneperhout. Binnen staat in de winter een heerlijk haardvuurtje aan waar je jouw warme chocolademelk kunt opdrinken. Daarnaast zijn er twee speeltuinen bij het restaurant. Jouw kinderen zijn hier dus uren zoet! 

Buitenkant restaurant Lieveling Bron: Restaurant Lieveling
5

Restaurant Lieveling

Heb je lekker een winterse wandeling gemaakt langs de Toolenburgerplas en wil je even opwarmen? Strijk dan neer bij Restaurant Lieveling voor een warme chocolademelk! Binnenkort opent de serre en geniet je van het prachtige uitzicht over de plas terwijl je in de serre opwarmt. 

Papa's Beach House interieur
6

Papa's Beach House

Papa's Beach House kan natuurlijk niet ontbreken aan dit lijstje. Neem na jouw wandeling in het Haarlemmermeerse Bos een heerlijke warme chocolademelk met gebak en geniet van het prachtige uitzicht. 

Liever ergens anders opwarmen deze winter? Dat kan! In Haarlemmermeer vind je talloze leuke restaurants en andere horecagelegenheden waar je een warme chocolademelk of iets anders lekkers kunt bestellen. Bekijk bijvoorbeeld eens een van de onderstaande restaurants!